Praca w systemie HACCP to gwarancja produkcji bezpiecznej żywności i przyjaznych stosunków z inspekcją sanitarną.

Opracowujemy KSIĘGĘ HACCP zgodnie z wytycznymi ustawy i dostosowaną indywidualnie do potrzeb prowadzonej przez Państwa działalności, obiektu gastronomicznego, sklepu spożywczego, hotelu, przedszkola, czy zakładu produkującego żywność. Zgodnie z obowiązującymi przepisami wdrożenie systemu HACCP, Dobrej Praktyki Higienicznej – GHP oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej – GMP jest konieczne do prowadzenia działalności związanej z obrotem środkami spożywczymi.

HACCPto przede wszystkim sposób myślenia, który chroni właścicieli przed kłopotami, a konsumentów przed utratą zdrowia i życia.

KSIĘGI HACCP nie można kupić w księgarni czy sklepie internetowym ponieważ musi być opracowana indywidualnie dla każdego obiektu żywieniowego i

taką usługę
PAŃSTWU POLECAMY
.