Skip to content
Akty prawne
Alergeny
Kontakt
Księga HACCP
Oferta
Czas epidemii
Cennik
Kontakt
600 64 64 10
kliknij żeby zadzwonić
Rozporządzenie (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r.
ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności
Rozporządzenie (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r.
w sprawie higieny środków spożywczych
Dziennik Ustaw nr 171 poz. 1225 z dnia 25 sierpnia 2006 r.
ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia
Wnioski składane w Powiatowym Inspektoracie Sanitarnym
Wniosek o zatwierdzenie zakładu i wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli
Wniosek o wpis zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli
Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze zakładów podlegających urzędowej kontroli
Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli
604 43 37 01
kliknij żeby zadzwonić